Mijn derde boek komt eraan

24 mei 2019 Uncategorized

Uitgeverij Boekscout gaat mijn boek ‘Zwart schaap binnen de blauwe familie‘ uitgeven. De uitgever wil aan een selecte groep mensen, die mogelijk ge├»nteresseerd zijn, een promotiemailing sturen op het moment dat het boek beschikbaar is. Jij wordt dus als eerste op de hoogte gesteld van de verschijning.

De uitgever heeft mij verzekerd dat je e-mailadres alleen gebruikt zal worden voor het verzenden van de promotiemailing van mijn boek. Je zult dus eenmalig een bericht van hem ontvangen. Dat is in mijn contract met Boekscout ook als volgt vastgelegd: “De uitgever zal de door de auteur verstrekte e-mailadressen uitsluitend en gebruiken voor toezending van de promotiemailing voor het boek van de auteur. De adressen zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt, en ze zullen ook niet aan derden worden verstrekt.”

Als je deze promotiemailing van Boekscout wilt ontvangen, laat me dat dan even weten dan kan ik je e-mailadres aan de uitgever doorgeven. Vul het onderstaand formulier aan met je naam en e-mailadres, laat de tekst in het tekstvlak staan zodat ik weet dat je mij je toestemming hebt gegeven. Druk vervolgens op verzend.

Vriendelijke groeten,

Jacco Bezuijen

Please follow and like us:
error

2 Replies to “Mijn derde boek komt eraan”

  1. Hilda Eilers-Meertens schreef:

    Wist niet eens van een eerste en tweede boek . Hoor graag meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)