Ik heb PTSS en schaam me daar niet voor!

17 december 2017 Blog

Even voorstellen, mijn naam is Jacco Bezuijen en zoals de meeste van jullie wel weten heb ik door mijn werk bij de verkeerspolitie PTSS opgelopen. Wat doet de PTSS nu precies met mij en met mijn lotgenoten. Veel lotgenoten schamen zich dat zij PTSS hebben opgelopen, ik vind dat dit niet hoeft, wij zijn juist heel sterk geweest en hebben onszelf lang weggecijferd om anderen te helpen.

Met deze site wil ik jullie meenemen in mijn dagelijks leven met PTSS. Waar loop ik tegenaan en waar haal ik mijn kracht vandaan om er iedere dag mee te handelen! Wat doe ik eraan om in mijn kracht te komen en hoe ga ik om met de rot dagen waarin ik niets tot weinig kan.

Ik wil jullie laten meegenieten van mijn hobby en passie en dat is fotografie.

Heb je vragen stel ze gerust en ik probeer daar een zo goed en eerlijk mogelijk antwoord op te geven.

Jacco Bezuijen

12 Replies to “Ik heb PTSS en schaam me daar niet voor!”

 1. Hielke Bethlehem schreef:

  Ha Jacco,

  Heel veel succes met je nieuwe website en het vullen daarvan.

  Ik hou hem in de gaten.

 2. Arie Hermans schreef:

  Ik ga je volgen ook ik schaam me er niet voor pas goed op jezelf maatje

 3. Theodora schreef:

  Wat goed, ik ga je volgen , ik schaam mij ook niet meer dat ik ptss heb en dankbaar dat jij dit op deze manier op de kaart houd, thanks !

 4. Nel van Welie schreef:

  Ik ga je zeker volgen Jacco. Vind het heel knap dat je het voor ons op deze site gaat zetten zodat wij mee kunnen kijken wat ptss met je doet en hoe je er voor vecht om er weer bovenop te komen. Heel veel succes

 5. Ruud Faber schreef:

  Hola Jacco. Leuk initiatief jouw eigen pagina. Ik merk aan je initiatieven van de laatste tijd dat dit je allemaal helpt en je een modus geven om met ptss te leven.
  Allemaal positieve initiatieven waar menig lotgenoot lering uit kan trekken.
  Sombrero (hoed) af voor je vindingrijkheid.

  • jack112 schreef:

   Dank Ruud, blijven hangen in negativisme komt onze ptss niet ten goede. Ik hoop dat meer lotgenoten gaan beseffen dat ze PTSS hebben en niet PTSS ZIJN!

 6. Lilian schreef:

  Deze site zou verplicht leesvoer moeten zijn/worden voor de leiding (en sommige collega’s) van de NP en de ministers!!

  Ga je zeker ook op deze site volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)